1. Home
  2. Microsoft 365
  3. Modern Workplace vejledning til MAC
  1. Home
  2. Setup guide
  3. Modern Workplace vejledning til MAC

Modern Workplace vejledning til MAC

Hvordan opsætter jeg Modern Workplace på min lokale Mac computer?

I denne artikel gennemgår vi følgende:

1. Klargør Mac til Modern Workplace
    Notice: punkt 1 SKAL udføres inden du kan fortsætte
  2. Opsætning af OneDrive og SharePoint
    Notice: punkt 3 SKAL udføres inden du kan fortsætte
  3. Opsætning af Outlook
    Notice: punkt 4 SKAL udføres inden du kan fortsætte
  4. Vælg standard mailsignatur
  5. Importér Google Chrome bogmærker
  6. Indlæs NemID signatur
  7. Opsætning af mail på telefonen

1. Klargør Mac til Modern Workplace

For at du kan anvende din lokale Mac sikkerhedsmæssigt forsvarligt, skal du indledningsvist opsætte den til Intune.

Åbn dette link: https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=853070

1.Åbn den downloadede fil i bunden af din browser (1)

Press Continue (2)

Press Continue (3)

Press Agree (4)

Press Install (5)

Press Close (6)

Press Flyttilpapirkurv (7)

Gå ind under Applications (8)

Open Company Portal (9)

Select Sign in (10)

Indtast din mailadresse og din adgangskode (11)

Press Begin og følg guiden (12)

Press Download profil (13)

Press Continue (14)

Installer administrationsprofilen, som er vist på skærmen (15)

Press Done (16)

Genstart din Mac

Intune er nu færdiginstalleret

Tjek at der ikke er nogle advarsler ved brugerikonet. Det vises ved et sort flag til venstre for brugerikonet (17).

2. Opsætning af OneDrive og SharePoint

Åbn nedenstående link og følg vejledningen for at få adgang til dine personlige filer. Vend derefter retur til denne artikel og gå til næste vejledning.

3. Opsætning af Outlook

Du skal opsætte og aktivere din licens til ExchangeOnline.

Open Outlook, hvis dette ikke er intalleret, kan det hentes fra AppStore.

Press Sign in (1)

Enter your e-mail address (2)

Enter your password (3)

Select Kun denne app (4)

Press Accept (5)

Press Next (6)

Select Nej, send ikke data (7)

Press Next (8)

Press Finish (9)

4. Vælg standard mailsignatur

Efter opsætningen af Outlook kan du indsætte din standard signatur.

Åbn Outlook og find en tidligere mail, som indeholder sin mailsignatur, og kopier den.

• Opret en ny mail og vælg Signature (1)
  • Open Signaturer… (2)
  • Indsæt din signatur (3)
  • Vælg hvor signaturen skal anvendes (4)

Din signatur vil nu automatisk blive sat ind, når du opretter en ny mail eller besvarer en mail.

5. Importér Google Chrome bogmærker

Følg denne guide for at importere de Google Chrome bogmærker du gemte en kopi af før skiftet.

Click on Chrome menuen (1)

Select Bookmarks (2)

Select Importér bogmærker og indstillinger (3)

Select Tilføjer HTML-fil som bogmærke (4)

Press Vælg fil (5) og naviger til f.eks. OneDrive for at lokalisere den fil du gemte før skiftet. Importér dine bogmærker.

6. Indlæs NemID signatur

Hvis du anvender NemID signatur skal du indlæse din sikkerhedskopi på din lokale Mac efter skiftet.

Lokalisér og åbn den mappe du gemte din sikkerhedskopi i før skiftet. Hvis du gemte din NemID signatur på P: drevet, er den nu at finde i OneDrive.

HTML sikkerhedskopien skal placeres i din Macs .oces mappe. Den finder du ved at vælge Go (1)

Select Gå til mappe… (2)

I dialogboksen skal du indtaste ~/.oces (3)

Du laver tildelsymbolet ved at holde følgende knapper nede samtidig: alt + ^

Press Go (4)

Træk HTML sikkerhedskopien over i mappen (5)

Notice:

Hvis din Mac ikke kan finde .oces mappen, skal du følge linket til accept af applet. Når du har accepteret appletten, og du får en login boks frem, kan du starte vejledningen igen.

7. Opsætning af mail på telefonen

Åbn nedenstående link og følg vejledningen for at opsætte mail på telefonen. Derefter har du fuldført opsætningen af Modern Workplace på din Mac computer.

Updated on 1. February 2023