1. Forside
  2. Fjernskrivebord
  3. Teams videomøder på fjernskrivebord
  1. Forside
  2. Microsoft 365
  3. Teams videomøder på fjernskrivebord

Teams videomøder på fjernskrivebord

Hvordan klargør jeg lyd, kamera og mikrofon til Teams på fjernskrivebord?

Er din computer kompatibel

Kamera virker kun med Teams hvis din lokale computer har Windows 10 version 1809 eller højere installeret. Du kan tjekke Windows versionen på din computer ved at trykke Start og derefter skrive Winver og så trykke på Enter tasten.

Inden du logger på fjernskrivebordet skal du gøre følgende på din egen lokale PC.

Tryk på Start (1) og vælg Indstillinger (2)

Under indstillinger vælges Beskyttelse af personlige oplysninger (3)

Vælg Kamera (4)

Tillad adgang til kameraet på denne enhed skal være aktiveret. (5)

Tillad apps at få adgang til dit kamera skal være Slået til (6)

Tillad, at skrivebordsapps får adgang til dit kamera, skal være Slået til (7) Gå tilbage til Indstillinger (8)

Vælg Mikrofon (9)

Tillad adgang til mikrofonen på denne enhed skal være aktiveret. (10)

Tillad apps at få adgang til din mikrofon skal være Slået til (11)

Tillad, at skrivebordsapps får adgang til din mikrofon, skal være Slået til (12)

Gå tilbage til Indstillinger (13)

Under Indstillinger Vælg System (14)

Vælg Lyd (15)

Under Output skal du vælge den outputenhed på din computer du ønsker at benytte. (16) (eks. Højtaler eller headset)

Under Indgang skal du vælge den inputenhed på din computer du ønsker at benytte. (17) (eks. Mikrofon eller headset)

Luk Indstillinger (18)

Herefter skal du tilrette genvej til fjernskrivebordet.

Højreklik på genvejen til dit fjernskrivebord (19) og vælg Rediger (20)

Vælg fanebladet Lokale ressourcer (21) Under Fjernlyd vælges Indstillinger (22)

Sæt prik i Afspil på denne computer (23)

Sæt prik i Optag fra denne computer (24) Tryk OK

Under Lokale enheder og ressourcer vælges Flere (25)

Sæt flueben i Enheder til videoptagelse (26) i fald denne findes i oversigten.

Sæt flueben i Andre understøttede PnP-enheder (27) Tryk OK

Vælg fanebladet Generelt (28) og tryk på Gem (29)

Luk Forbindelse til Fjernskrivebord (30)

Log nu på fjernskrivebordet som du plejer. Nu har Teams på fjernskrivebordet adgang til både kamera, højtalere og mikrofon.

Opdateret d. 26. marts 2020