1. Home
  2. Internet
  3. Importér data fra en anden browser til Microsoft Edge

Importér data fra en anden browser til Microsoft Edge

Hvordan importerer jeg bogmærker og andre indstillinger fra en anden browser (f.eks. Google Chrome eller Internet Explorer) til Microsoft Edge?

Open Microsoft Edge fra dit skrivebord eller find det i Start menuen.

Klik på de tre prikker øverst i højre hjørne (1).

Select Settings (2)

Select Profiler (3) at the menu to the left.

Click on Importer browser data (4)

Click on Vælg, hvad du vil importere (5)

Vælg hvilken browser du vil importere data fra (6)

Vælg hvilke data der skal kopieres over i Microsoft Edge (7)

Press Import (8)

Press Done (9)

Dine data er nu kopieret fra den ene browser til Microsoft Edge.

Notice: Ønsker du at fastgøre Microsoft Edge til din proceslinje, skal du højreklikke på programmet i proceslinjen og vælge Fastgør til proceslinje.

Updated on 7. June 2022