1. Home
  2. Mail
  3. Giv stedfortræder adgang til din mail

Giv stedfortræder adgang til din mail

Hvordan giver jeg en kollega adgang til at modtage og besvare mails og mødeindkaldelser på mine vegne?

Åbn Outlook enten fra proceslinjen eller ved at klikke på Start (1) and choose Outlook (2).

Click on File oppe i venstre hjørne (3).

Click on Account Settings... (4).

Click on Stedfortræderadgang (5).

Click on Change... (6).

Skriv navnet på den person, du vil give stedfortræderadgang (7) og klik derefter på navnet på listen med søgeresultater (8).

Press Add (9) og derefter OK (10)

Du skal nu angive hvilke rettigheder Stedfortræderen skal have til dine opgaver, indbakke, kontakter og noter (11).

Læser: Stedfortræderen kan læse elementer i dine mapper.

Forfatter: Stedfortræderen kan læse og oprette elementer samt ændre og slette elementer, som vedkommende opretter.

Redaktør: Stedfortræderen kan gøre alt, som en forfatter har tilladelse til at gøre, og desuden
ændre og slette de elementer, du har oprettet.

Marker afkrydsningsfeltet Send automatisk en meddelelse til stedfortrædere med en kort beskrivelse af disse tilladelser (12), hvis du vil sende en meddelelse til stedfortræderen om de ændrede tilladelser.

Press OK (13)

Updated on 31. August 2023