1. Home
  2. Mail
  3. Deaktivering af cachelagret Exchange-tilstand på fælles postkasser i Outlook

Deaktivering af cachelagret Exchange-tilstand på fælles postkasser i Outlook

Hvordan slår jeg cachelagret Exchange-tilstand fra på fællespostkasser i Outlook, så jeg kan se alle mails i den pågældende fælles mappe?

Notice

Inden du slår cachelagret Exchange-tilstand fra i Outlook, skal du være opmærksom på, at det vil optage plads på din computer. Du kan derfor opleve at din computer bliver en smule langsommere.

Du kan i stedet for vælge at tilgå Outlook via outlook.com. Her kan du se alle mails i fællespostkasser, uden at det optager plads på din computer.

Åbn Outlook og klik på File (1)

Click on Account Settings (2)

Open Account settings... (3)

Markér din personlige postkasse (4)

Click on Rediger… (5)

Click on More settings (6)

Klik på fanen Advanced (7)

Remove the checkmark Hent delte mapper (8)

Press OK (9)

Press Next (10)

Press Done (11)

Press Close (12)

Genstart herefter Outlook.

Updated on 11. September 2023