1. Forside
  2. NemID signatur
  3. Sikkerhedskopiering af NemID signatur

Sikkerhedskopiering af NemID signatur

Hvordan tager jeg sikkerhedskopi af mine NemID certifikater?

Tryk på Start (1) > Alle programmer (2). Maksimér mappen NemID (3) > NemID CSP (4). Vælg Tag Sikkerhedskopi (5).

Bemærk at layoutet kan variere afhængig af, hvilken version af Windows du benytter.

Vælg det certifikat, du ønsker at sikkerhedskopiere (6), og tryk OK (7).

NB:

Hvis listen er tom, har du ikke nogen certifikater, der kan tages sikkerhedskopi af. Spring derfor videre til næste vejledning.

Opret en mappe på dit skrivebord, der hedder NemID Sikkerhedskopi (8), og indtast Filnavn (9).

Tryk Gem (10) for at gemme filen i mappen.

NB:

Hvis der er flere certifikater, kan filnavnet med fordel navngives med CVR-nummer og/eller udløbsdato. Tryk på Detaljer for at se CVR-nummer.

Indtast din adgangskode til dit NemID (11), og klik OK (12). Signaturen er nu gemt.

NB:

Hvis du har flere certifikater, skal du gentage punkterne ovenfor. Der skal tages sikkerhedskopier af ALLE certifikater – også dem, der er udløbet.

Opdateret d. 2. oktober 2019