1. Forside
  2. Microsoft 365
  3. Office 365 – opsætning af Outlook i Windows

Office 365 – opsætning af Outlook i Windows

Hvordan aktiverer jeg Office 365 i Windows?

Klik på Start(1) og skriv Outlook i søgefeltet (2). Klik på Outlook for at åbne programmet (3).

Arbejder du via fjernskrivebord er din mailadresse indtastet på forhånd.

Arbejder du på din lokale computer, skal du selv indtaste din mailadresse i feltet.

Klik Opret forbindelse (4).

Indtast din adgangskode til din mail (5). Sæt flueben i Husk mine legitimationsoplysninger (6). Klik OK (7).

Fjern fluebenet i Konfigurer også Outlook Mobile på min telefon (8). Klik Udført (9).

Office 365 starter nu en opsætningsguide. Klik på Log på (10).

Indtast din mailadresse (11). Tryk Næste (12).

Indtast din adgangskode til din mail (13). Klik Log på (14).

Sæt flueben i Tillad, at min organisation administrerer min enhed (15) og klik Ja (16).

Klik på Acceptér og start Outlook (17).

Outlook er nu færdigkonfigureret.

Opdateret d. 18. marts 2021