1. Forside
  2. Mobilenheder
  3. Opsæt Microsoft Authenticator (MFA) på Apple enhed

Opsæt Microsoft Authenticator (MFA) på Apple enhed

Hvordan opsætter jeg Microsoft Authenticator (MFA) på min Apple enhed?

Download og installer Microsoft Authenticator (1) app til din mobile enhed via App Store.

Gå til aka.ms/mfasetup på din computer.

Indtast din mailadresse (3)

Klik Næste (4)

Indtast din adgangskode (5)

Klik Log på (6)

Tryk Næste (7) for at angive yderligere oplysninger

Bemærk: Hvis du allerede har været logget på før eller allerede har en anden 2 faktor løsning indstillet, vil denne ikke fremkomme.

Sikre dig at Standardmetode for logon er sat til Microsoft Authenticator – meddelelse (8)

Hvis det allerede står til Microsoft Authenticator – meddelelse er app’en sat korrekt op og du kan lukke denne vejledning.

Hvis der ikke står Microsoft Authenticator – meddelelse, men Microsoft Authenticator fremgår af listen (9), skal du gøre følgende:

Klik Ændre (10)

Vælg Microsoft Authenticator – meddelelse (11)

Tryk Bekræft (12)

Hvis Microsoft Authenticator ikke fremgår i listen, skal du gøre følgende:

Klik Tilføj metode (13)

Vælg Authenticator-app (14)

Klik Tilføj (15)

Hent Microsoft Authenticator app i AppStore (16) eller åbn app’en, hvis den allerede er installeret

Klik Næste (17)

Tryk på + øverst i højre hjørne i Microsoft Autenticator app’en på din mobile enhed (18)

Vælg Arbejds- eller skolekonto (19)

Vælg herefter Scan QR-kode

Klik Næste på computerskærmen (20)

Peg din telefons kamera mod QR-koden på computerskærmen (21)

Klik Næste (22)

Tryk Godkend i app’en på telefonen (23)

Klik Næste på computerskærmen (24)

Din bruger er nu registreret i Microsoft Authenticator app’en på din telefon (25)

Klik Ændre (26)

Vælg Microsoft Authenticator – meddelelse (27)

Tryk Bekræft (28)

Microsoft Authenticator app er nu sat op og fremgår i listen (29)

Du har nu opsat MFA

Opdateret d. 26. januar 2023