1. Forside
  2. Fjernskrivebord
  3. Log på fjernskrivebordet via access.hosit.dk (Windows)

Log på fjernskrivebordet via access.hosit.dk (Windows)

Hvordan logger jeg på fjernskrivebordet udenfor kontoret fra Windows via access.hosit.dk?

Åbn en browser f.eks. Google Chrome. Gå til siden https://access.hosit.dk

Indtast dine oplysninger:

Username (1): Dit brugernavn/SAMaccountName f.eks. anders.andersen (kender du ikke dette, kan du få det oplyst af Support-IT Network)
Password (2): Adgangskode til din fjernskrivebordsløsning

Klik Login (3).

Du modtager nu en engangskode på SMS, som du skal indtaste under Password (4). Klik Login (5).

Hvis du har en orange velkomst tekst, anbefaler vi, at du skifter layout. Det gør du ved at klikke på Classic mode (6) øverst i højre hjørne.

Når du er logget ind på loginportalen, klik på WTS-XXX (7).

Klik Download (8).

Fremover, når du skal logge på fra denne computer, skal du blot klikke Continue (9).

Bemærk

Nedenstående fejl kan forekomme. I så fald skal du gå tilbage til forsiden på Login Portalen og klikke på Downloads øverst i højre hjørne.

Under Secure Mobile Access Connect Agent vælg Windows (10).

Klik derefter Kør (11).

Gå tilbage til forsiden af Login Portalen og klik på serverlinket til venstre igen (12).

Klik Continue (13).

Klik Tillad (14) for at tillade at webstedet må åbne et program på din computer.

Sæt flueben i Spørg mig ikke igen om forbindelser til denne computer (15) og klik Opret forbindelse (16).

Du er nu logget på dit fjernskrivebord.

Opdateret d. 26. april 2022