1. Forside
  2. Microsoft 365
  3. Aktivér Secure Boot og Security Chip – Lenovo

Aktivér Secure Boot og Security Chip – Lenovo

For at sikre fuld funktionalitet med Modern Workplace skal din PC have aktiveret  Security Chip og Secure Boot.

Denne vejledning tager udgangspunkt i, at man har en Lenovo computer, men andre mærker har tilsvarende funktionalitet.

Åben computerens BIOS menu

1. Tænd computeren (eller genstart hvis den allerede er tændt)
  2. Tryk på F1 tasten så snart Lenovo logo’et vises
    (Hvis det mislykkes, kan du blot genstarte computeren og prøve igen)
  3. Sammenlign nu BIOS skærmbilledet på din PC med skærmbillederne i nedenstående
    vejledninger Nyere BIOS version og Ældre BIOS version og følg den vejledning der matcher.

Nyere BIOS version

Aktiver Security Chip

1. Du kan bruge mus eller taster til at navigere rundt.
  2. Vælg menuen Security og derefter Security Chip. (1)
  3. Sørg for at Security Chip er On (2)

Aktiver Secure Boot

1. Vælg menuen Security og derefter Secure Boot. (1)
  2. Sørg for at Secure Boot er On (2)
  3. Afslut ved at trykke F10 og Yes

Ældre BIOS version

Aktiver Security Chip

1. Brug tastaturet til at navigere rundt. (Piletaster, Enter og + for at ændre)
  2. Vælg menuen Security og derefter undermenuen Security Chip (1)
  3. Sørg for at Security Chip er Enabled (2)

Aktiver Secure Boot

1. Tryk på Esc knappen for at gå til hovedmenuen.
  2. Vælg menuen Security og derefter undermenuen Secure Boot (1)
  3. Sørg for at Secure Boot er Enabled (2)
  4. Afslut ved at trykke F10 og Yes
Opdateret d. 6. februar 2024