1. Forside
  2. Microsoft 365
  3. Adgang til tidligere filer på lokal computer

Adgang til tidligere filer på lokal computer

Hvordan får jeg adgang til tidligere filer på min computer efter overgangen til Modern Workplace?

Denne vejledning gælder kun for brugere, der tidligere har benyttet deres computer udenfor fjernskrivebordet og har filer liggende på den lokale computer, som de ønsker at flytte til den nye bruger.

Når du tilføjer din computer til EndPoint Manager, opretter du en ny bruger (brugeren der benytter din email adresse). Det er vigtigt at du benytter denne bruger når du logger på din computer.

Hvis du før overgangen til Modern Workplace har benyttet din lokale computer til opbevaring af filer, vil disse filer stadig ligger på den anden bruger på computeren. Hvis du ønsker at flytte filerne fra den gamle bruger og over på din nye bruger, skal du følge denne vejledning:

Åbn Start (1)

Vælg Stifinder (2)

I skrivefeltet (2) skal du skrive c:\users. Tryk Enter. Herefter vil du få en liste over de brugere, som er oprette på computeren.

Hver enkelt bruger består af en række forskellige mapper. Mapper som f.eks. Dokumenter, Skrivebord osv. I disse mapper ligger brugerens filer.

Identificer din tidligere og nye bruger. Du vil som udgangspunkt ikke have adgang til mapper i din tidligere bruger og følgende vindue vil fremkomme.

Tryk på Fortsæt (4) og vent til du får adgang til mapperne. Det kan godt tage nogle minutter.

Når du har fået adgang til din tidligere bruger, anbefaler vi at du flytter filer i følgende mapper fra den tidligere bruger og over til de samme mapper i den nye bruger. For at gøre det nemmere kan du evt. åbne 2 stifindere, en til hver bruger.

Mapper

• Billeder
  • Dokumenter
  • Favoritter
  • Musik
  • Overførsler
  • Skrivebord
  • Videoer

Opdateret d. 6. oktober 2023