1. Forside
  2. Mobilenheder
  3. Opsætning af Firmaportal (iPhone)
  1. Forside
  2. Microsoft 365
  3. Opsætning af Firmaportal (iPhone)

Opsætning af Firmaportal (iPhone)

Hvordan får jeg adgang til firmadata på min iPhone, når min virksomhed benytter Intune som sikkerhed for at tilgå firmadata?

Gå i AppStore og hent Firmaportalen.

Tryk Log på (1)

Hvis din organisation kræver login via Microsoft Authenticator App, så ledes du nu over i denne App – hvis ikke ledes du automatiske videre til næste punkt.

Har du ikke allerede denne app, kan den hentes i AppStore.

Indtast din mailadresse (2)

Tryk Næste (3)

Indtast din adgangskode (4)

Tryk på Log på (5)

Tryk OK (6)
Hvis ikke du ser dette skærmbillede, går du blot videre til næste punkt.

Tryk Tillad (7)
Hvis ikke du ser dette skærmbillede, går du blot videre til næste punkt.

Tryk Begynd (8)

Du kan nu se hvad din virksomhed kan administrere og hvad de ikke kan.

Tryk Fortsæt (9)

Tryk Fortsæt (10)

Tryk Tillad (11)

Tryk Luk (12)

Tryk derefter Fortsæt (13)

Tryk Fortsæt (14)

Du bliver nu præsenteret for en vejledning, som forklarer hvordan du installerer en administrationsprofil.

Åbn Indstillinger på din iPhone

File:Settings (iOS).png - Wikimedia Commons

Åbn Generelt (15)

Scroll ned og tryk Profil (16)

Tryk Management Profile (17)

Vælg Installer (18)

Indtast din kode til din iPhone (19)

Tryk Installer (20)

Tryk Installer (21)

Tryk Godkend (22)

Gå tilbage til din Firmaportal app.

Tryk Fortsæt (23)

Din iPhone undersøges nu for om den overholder alle standarder og sikkerhedspolitikker fra din virksomhed.

Bemærk: dette kan tage et par minutter.

Tryk Gennemført (24)

Opdateret d. 22. september 2021