1. Home
  2. Mobile devices
  3. Opsætning af Firmaportal (iPhone)
  1. Home
  2. Microsoft 365
  3. Opsætning af Firmaportal (iPhone)

Opsætning af Firmaportal (iPhone)

Hvordan får jeg adgang til firmadata på min iPhone, når min virksomhed benytter Intune som sikkerhed for at tilgå firmadata?

Go to AppStore and download Firmaportalen.

Press Sign in (1)

Hvis din organisation kræver login via Microsoft Authenticator App, så ledes du nu over i denne App – hvis ikke ledes du automatiske videre til næste punkt.

Har du ikke allerede denne app, kan den hentes i AppStore.

Indtast din mailadresse (2)

Press Next (3)

Indtast din adgangskode (4)

Press Sign in (5)

Press OK (6)
Hvis ikke du ser dette skærmbillede, går du blot videre til næste punkt.

Press Allow (7)
Hvis ikke du ser dette skærmbillede, går du blot videre til næste punkt.

Press Begynd (8)

Du kan nu se hvad din virksomhed kan administrere og hvad de ikke kan.

Press Continue (9)

Press Continue (10)

Press Allow (11)

Press Close (12)

Tryk derefter Continue (13)

Press Continue (14)

Du bliver nu præsenteret for en vejledning, som forklarer hvordan du installerer en administrationsprofil.

Open Settings på din iPhone

File:Settings (iOS).png - Wikimedia Commons

Open General (15)

Scroll ned og tryk Profil (16)

Press Management Profile (17)

Select Install (18)

Indtast din kode til din iPhone (19)

Press Install (20)

Press Install (21)

Press Godkend (22)

Gå tilbage til din Firmaportal app.

Press Continue (23)

Din iPhone undersøges nu for om den overholder alle standarder og sikkerhedspolitikker fra din virksomhed.

Notice: dette kan tage et par minutter.

Press Gennemført (24)

Updated on 22. September 2021