1. Forside
  2. Værktøjer
  3. Teams udenfor fjernskrivebordet

Teams udenfor fjernskrivebordet

Hvordan tilgår jeg Microsoft Teams udenfor fjernskrivebordet, eksempelvis for at tilgå et Teams møde?

Minimér Fjernskrivebordet i den blå bjælke øverst på skærmen

Åbn en browser og indtast adressen på din webmail og log på.

ELLER

Klik på følgende link og gå herefter videre til punkt 5:
https://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkID=869426&clcid=0x406&culture=da-dk&country=DK&lm=deeplink&lmsrc=groupChatMarketingPageWeb&cmpid=directDownloadWin64

NB!

Kender du ikke adressen til din webmail, kan du kontakte Support-IT Network for at få den oplyst.

Åbn din Kalender (1)

Klik på mødeindkaldelsen (2) og vælg Tilmeld dig (3)

Klik Download Teams-appen (4)

Bemærk

Hvis du allerede har installeret Teams-appen lokalt, kan du vælge Åbn din Teams-app.

Klik på installationsfilen, når den er færdig med at downloade (5)

Klik Fortsæt (6)

Klik Installer (7)

Klik Luk (8)

Indtast dit navn (9) og tjek at Teams anvender den ønskede mikrofon (10) og evt. kamera (11)

Tryk Deltag nu (12)

NB!

Hvis ikke kamera og mikrofon virker, eksempelvis hvis du har tilsluttet et headset, skal du følge de første par steps af vejledningen: Teams videomøder på fjernskrivebord – Support-IT Network (sit.dk)

Opdateret d. 2. november 2021