1. Forside
  2. Internet
  3. Bloker notifikationer fra websites i Chrome

Bloker notifikationer fra websites i Chrome

Hvordan blokerer jeg notifikationer fra websites, der dukker op på min skærm?

Åbn Google Chrome og klik på de tre prikker øverst i højre hjørne (1). Vælg Indstillinger (2).

Vælg Søg (3) i indstillinger og søg på pop op.

Klik på Indstillinger for websites (4).

Vælg Pop up-vinduer og omdirigeringer (5).

Du kan vælge at slå alle notifikationer fra ved at slå slideren fra (6).

Eller

Du kan slå slideren til og blokere de sider, du ikke ønsker notifikationer fra under Bloker eller fjerne websites fra listen under Tillad ved at højreklikke og vælge Fjern (7).

Opdateret d. 21. januar 2020