1. Forside
  2. Værktøjer
  3. Ændre visning i proceslinje

Ændre visning i proceslinje

Hvordan ændrer jeg visning af programmer i proceslinjen?

Højreklik på et tomt område af proceslinjen (1) og vælg Indstillinger for proceslinjen (2).

Under Kombiner knapper på proceslinjen (3) har du tre valgmuligheder i dropdown menuen:

• Kombiner og skjul etiketter: Alle filer fra samme program vises under det pågældende programs ikon.
  • Kombiner, når proceslinjen er fuld: Hver fil vises som en separat knap i proceslinjen indtil proceslinjen er fuld, da vil filerne blive kombineret i en liste under det pågældende programs ikon.
  • Kombiner aldrig: Hver fil vises som en separat knap med navn i proceslinjen. Filerne kombineres aldrig, uanset hvor mange filer der er åbne.

Din visning af programmer i proceslinjen er gemt, når du lukker dialogboksen.

Relaterede vejledninger

Opdateret d. 11. september 2019