1. Forside
  2. Værktøjer
  3. Tilføj og fjern program til proceslinje

Tilføj og fjern program til proceslinje

Hvordan fastgør eller frigør jeg et program til proceslinjen?

Fjern program fra proceslinjen

Højre på det program du ønsker at fjerne fra proceslinjen (1). Vælg Frigør fra proceslinje (2). Sørg for at programmet er lukket.

Tilføj program til proceslinjen

Åbn det pågældende program (eksempelvis Word, Outlook eller C&B), du ønsker at lave en genvej til ved at fastgøre det i proceslinjen. Du kan finde programmet i Start-menuen.

Højreklik på programmets ikon nederst i proceslinjen (1) og vælg Fastgør programmet til proceslinjen (2).

Relaterede vejledninger

Opdateret d. 15. september 2022