1. Forside
  2. Værktøjer
  3. Installation af programmer

Installation af programmer

Hvordan installerer jeg programmer på mit fjernskrivebord?

Det er som udgangspunkt ikke tilladt selv at installere programmer på fjernskrivebordet. Derfor kræver det administrator rettigheder at installere.

Dette er der flere årsager til:

1. Vi skal sikre at der er licens til programmet.
  2. Vi skal sikre at programmet ikke forstyrrer eller laver støj for andre brugere eller programmer.
  3. Vi skal sikre at der ligger de nødvendige politikker til grund for brugen af programmet f.eks. i henhold til GDPR.

Hvad skal jeg gøre for at få installeret et program?
Hvis du har et program du gerne vil have installeret, skal det godkendes af det vi kalder øverste myndighed, som er personer f.eks. i ledelsen i din virksomhed, som har rettighed til at godkende sådanne ændringer. Derefter kan vi, efter en risikovurdering, installere programmet.

Relaterede vejledninger

Opdateret d. 7. oktober 2019