1. Forside
  2. Internet
  3. UniFi – Opsætning af Access Point

UniFi – Opsætning af Access Point

Hvordan sætter jeg mit UniFi Access Punkt (AP) op, som jeg har modtaget fra Support-IT Network?

Strømforsyningen, der følger med Access Punktet, har to indgange: LAN og POE.

På billedet til højre vises tre forskellige strømforsyninger.

LAN (1): Fra LAN indgangen skal der gå et patch kabel over til din switch/router.

POE (2): Fra POE indgangen skal der gå et kabel over til indgangen på dit nye UniFi Access Punkt.

Opdateret d. 11. februar 2020