1. Forside
  2. Opsætningsguide
  3. UniFi – Oprettelse af bruger til UniFi Protect

UniFi – Oprettelse af bruger til UniFi Protect

Hvordan opretter jeg en ny bruger til UniFi Protect?

Åbn en browser og gå ind på: community.ui.com

Tryk på Register (1) øverst i højre hjørne

Udfyld formularen med dit fornavn, efternavn, valgfrit brugernavn, mailadresse og valgfri adgangskode (2)

Sæt flueben ved Agree to Privacy Policy & Terms of Service (3)

Tryk Register (4)

Du får nu tilsendt en mail fra Ubiquiti Networks.

Åbn mailen og tryk på Verify Your Email Address for at bekræfte din konto.

Du vil nu blive bedt om at logge på igen. Du kan enten indtaste dit valgte brugernavn eller din mailadresse.

Få herefter Øverste Myndighed (din IT ansvarlige, chef eller lignende) til at sende en mail til support@sit.dk med følgende informationer:

• Emnefelt: Opret bruger til UniFi Protect
  • Noter firmanavn
  • Noter mailadressen til den bruger der netop er blevet oprettet.

Når vi har registreret brugeren i systemet, vil du modtage en invitation til videoserveren, således at du kan se overvågningen.

Opdateret d. 12. januar 2021