1. Forside
  2. Mobilenheder
  3. Microsoft 365 mail – slet konto i Outlook App
  1. Forside
  2. Microsoft 365
  3. Microsoft 365 mail – slet konto i Outlook App

Microsoft 365 mail – slet konto i Outlook App

Hvordan sletter jeg min mailkonto i Outlook app’en på min mobiltelefon?

NB:

Hvis du oplever at du ikke kan logge på din mail via Outlook app’en på din smartphone, skal du slette din mailkonto og opsætte den igen efterfølgende. Nedenfor kan du se, hvordan du sletter kontoen

Tryk på Indbakke øverst i venstre hjørne (1). Klik derefter på tandhjulet nederst i venstre hjørne (2).

Vælg din mailkonto (3). Tryk derefter på Slet konto (4).

NB:

For at sætte mailkontoen op igen, følg en af disse vejledninger: Office 365 mail på iPhone eller Office 365 mail på Android

Opdateret d. 18. september 2020