1. Forside
  2. Mobilenheder
  3. Slet mailkonto på smartphone
  1. Forside
  2. Office 365
  3. Slet mailkonto på smartphone

Slet mailkonto på smartphone

Hvordan sletter jeg min mailkonto i Outlook app’en?

NB:

Hvis du oplever at du ikke kan logge på din mail via Outlook app’en på din smartphone, skal du slette din mailkonto og opsætte den igen efterfølgende. Nedenfor kan du se, hvordan du sletter kontoen

Tryk på Indbakke øverst i venstre hjørne (1). Klik derefter på tandhjulet nederst i venstre hjørne (2).

Vælg din mailkonto (3). Tryk derefter på Slet konto (4).

NB:

For at sætte mailkontoen op igen, følg en af disse vejledninger: Office 365 mail på iPhone eller Office 365 mail på Android

Opdateret d. 11. oktober 2019