1. Forside
  2. Fjernskrivebord
  3. Skift adgangskode på fjernskrivebordet

Skift adgangskode på fjernskrivebordet

Hvordan skifter jeg min adgangskode til fjernskrivebordet?

Du kan skifte din adgangskode til fjernskrivebordet på to måder:

Gå til Start (1), åbn mappen Support-IT (2) og vælg Windows sikkerhed – Password – kodeord – Adgangskode (3)

Eller

Tryk Ctrl + Alt + End på tastaturet

Vælg Skift en adgangskode (4)

Indtast følgende oplysninger:

Tidligere adgangskode (5): din nuværende adgangskode
Ny adgangskode (6): din nye adgangskode
Bekræft adgangskode (7): indtast din nye adgangskode igen

Tryk på Enter tasten.

Din adgangskode er nu ændret.

Bemærk at din nye adgangskode skal opfylde følgende kriterier:

• Adgangskoden skal være minimum 8 karakterer, blandede store og små bogstaver og indeholde tal eller specialtegn”.
  • Adgangskoden må ikke indeholde hele dit navn eller dele af det.
  • Adgangskoden må ikke være identisk med en tidligere adgangskode du har haft.

Opdateret d. 16. oktober 2019