1. Forside
  2. Mail
  3. Send fra delt mailboks

Send fra delt mailboks

Hvordan sender jeg på vegne af en delt postkasse?

NB!

Inden du følger denne vejledning, skal du gøre følgende:

• Du skal sikre dig, at du har adgang og de rigtige rettigheder til en delt postkasse.
  • Hvis du er i tvivl om du har adgang til en postkasse, kan du skrive eller ringe til os.

Åbn Outlook (1)

Åbn Ny Mail (2)

Klik på fanebladet Indstillinger (3)

Tryk Fra (4)

Nede i afsender feltet tryk Fra (5)

Tryk Anden mailadresse… (6)

Skriv den ønskede mailadresse i feltet (7) tryk OK.

Tryk på Fra (8) vælg den mailadresse du ønsker at sende fra.

NB!

Når du har tilføjet den anden mailadresse, kan du frit vælge, hvilken mail du ønsker at sende fra. Det vil altid være din egen mail, som starter op som standard, når du trykker Ny mail eller Besvar.

Opdateret d. 26. februar 2020