1. Forside
  2. Opsætningsguide
  3. Opsætning af mødelokale
  1. Forside
  2. Værktøjer
  3. Opsætning af mødelokale

Opsætning af mødelokale

Hvordan deler jeg min skærm med de øvrige mødedeltagere i et mødelokale?

Klik her for at hente vejledningen som PDF

Du kan dele din skærm på følgende 4 måder:

1. Trådløs opkobling (Wireless Monitor)
  2. Kabel opkobling
  3. Apple opkobling Wireless
  4. Remote Desktop opkobling

1. Trådløs opkobling (Wireless Monitor)

Tænd TV.

Åbn Handlingcenter. Klik Opret forbindelse og vælg skærm.

Afslut session ved at afbryde forbindelsen eller sluk skærmen.

2. Kabel opkobling

Tænd TV.

Sæt HDMI stik i din computer.

Kommer den ikke automatisk op, skal du vælge den HDMI-indgang under ”Source” på fjernbetjeningen, som passer til stikket i væggen.

3. Apple opkobling Wireless

TV’et understøtter AirPlay

Tænd TV

På din telefon/iPad swiper du op fra bunden eller ned fra højre hjørne og vælger ”Dubler skærm”. Vælg den skærm du vil koble op til.

På TV skærmen kommer en kode du skal indtaste på din telefon/iPad.
Du kan nu vise indhold fra din iPhone.

På en MAC kan du vælge kabel opkobling eller AirPlay. Klik på AirPlay ikonet øverst i højre hjørne. Vælg den skærm du vil koble op til.

4. Remote Desktop opkobling

Tænd mini PC’en, der er monteret bagved TV skærmen.

Åbn Remote Desktop ikonet på skrivebordet og log ind med din mailadresse og adgangskode. Dit Remote Desktop skrivebord er nu synligt.

Opdateret d. 4. marts 2021