1. Forside
  2. Fjernskrivebord
  3. Opsætning af FileDrive på Mac
  1. Forside
  2. Værktøjer
  3. Opsætning af FileDrive på Mac

Opsætning af FileDrive på Mac

Hvordan får jeg adgang til mine drev på fjernskrivebordet fra min lokale computer?

Hvis ikke du har den nyeste version af programmet, skal du hente den ved at gøre følgende:

Klik på Apple ikonet øverst i venstre hjørne (1) og vælg Om denne Mac (2).

Notér hvilken macOS version din Mac kører (3).

Åbn en browser og gå til følgende URL: https://www.filecloud.com/additional-downloads/

Scroll ned til Drive (4) og vælg FileCloud Drive for Mac (5).

Afhængig af hvilken version macOS din Mac kører, vælg den passende Download and install Fuse… (6, 7).

Åbn FUSE for macOS (8) på dit skrivebord.

Klik på FUSE for macOS (9).

Klik Fortsæt (10).

Klik Fortsæt (11).

Klik Fortsæt (12) og derefter Enig (13).

Klik Installer (14).

Klik Luk (15).

Vælg om du vil bevare (16) eller slette (17) installationsfilen fra din computer.

Gå tilbage til siden How to install FileCloud MacDrive. Afhængig af din macOS version vælg nu Use the updated drive app from this link (18, 19).

Træk filecloudmacdrive2 (20) over i Applications (21). Dobbeltklik derefter på Applications (21).

Dobbeltklik på filecloudmacdrive2 (22).

Klik Åbn (23).

Indtast følgende oplysninger:

Server URL (24): https://filedrive.hosit.dk
Account (25): din mailadresse
Password (26): din adgangskode til fjernskrivebordet.

Klik Map Drive (27).

Der åbner nu en mappe indeholdende mappen Shares (28), hvorunder du har adgang til dine drev fra fjernskrivebordet.

Opdateret d. 25. marts 2022