1. Forside
  2. Mobilenheder
  3. Office 365 mail på iPhone
  1. Forside
  2. Office 365
  3. Office 365 mail på iPhone

Office 365 mail på iPhone

Hvordan sætter jeg min Office 365 mail op på min iPhone?

Hent app’en Microsoft Outlook (1) i App Store.

Åbn Microsoft Outlook app’en. Indtast din mailadresse (2) og klik Tilføj konto (3).

Indtast din adgangskode (4) og klik Log på (5).

Hvis du benytter 2 faktor

Du vil nu få tilsendt en sms-kode. Indtast koden (I) og klik Bekræft (II).

Vælg om du vil tilføje en anden Office 365 konto. Hvis ikke, klik Måske senere (6).

Outlook starter nu en præsentationsguide, som du kan vælge at følge (7) eller springe over (8).

Afslutningsvis skal du vælge, om du vil aktivere meddelelser fra app’en (9).

Din mail er nu færdigkonfigureret.

Opdateret d. 11. oktober 2019