1. Forside
  2. Mobilenheder
  3. Microsoft 365 mail – Outlook på iPhone / iOS
  1. Forside
  2. Microsoft 365
  3. Microsoft 365 mail – Outlook på iPhone / iOS

Microsoft 365 mail – Outlook på iPhone / iOS

Hvordan sætter jeg min Microsoft 365 mailkonto op i Outlook App på min iPhone?

Microsoft 365 mail er Microsofts mail løsning leveret direkte fra Microsofts egen sky.

Hent app’en Microsoft Outlook (1) i App Store.

Åbn Microsoft Outlook app’en. Indtast din mailadresse (2) og klik Tilføj konto (3).

Indtast din adgangskode (4) og klik Log på (5).

Hvis din virksomhed benytter 2 faktor beskyttelse

Du vil nu få tilsendt en sms-kode. Indtast koden (I) og klik Bekræft (II).

Vælg om du vil tilføje en anden Office 365 konto. Hvis ikke, klik Måske senere (6).

Outlook starter nu en præsentationsguide, som du kan vælge at følge (7) eller springe over (8).

Afslutningsvis skal du vælge, om du vil aktivere meddelelser fra app’en (9).

Din mail er nu færdigkonfigureret.

Opdateret d. 18. september 2020