1. Forside
  2. Mobilenheder
  3. Office 365 mail på Android
  1. Forside
  2. Office 365
  3. Office 365 mail på Android

Office 365 mail på Android

Hvordan sætter jeg min Office 365 mail op på min Android telefon?

Hent app’en Microsoft Outlook (1) i Google Play. Åbn Microsoft Outlook app’en og klik Get started (2).

Indtast din mailadresse (3). Klik Continue (4). Indtast din adgangskode (5) og klik Sign in (6).

Vælg om du vil tilføje en anden Office 365 konto. Hvis ikke, klik Skip (7). Outlook starter nu en præsentationsguide, som du kan vælge at følge (8) eller springe over (9).

Din mail er nu færdigkonfigureret.

Opdateret d. 13. august 2019