1. Forside
  2. Mobilenheder
  3. Microsoft 365 mail – Outlook på Android
  1. Forside
  2. Microsoft 365
  3. Microsoft 365 mail – Outlook på Android

Microsoft 365 mail – Outlook på Android

Hvordan sætter jeg min Microsoft 365 mail op i Outlook App på min Android telefon?

Microsoft 365 mail er Microsofts mail løsning leveret direkte fra Microsofts egen sky.

Hent app’en Microsoft Outlook (1) i Google Play. Åbn Microsoft Outlook app’en og klik Get started (2).

Indtast din mailadresse (3). Klik Continue (4). Indtast din adgangskode (5) og klik Sign in (6).

Vælg om du vil tilføje en anden Office 365 konto. Hvis ikke, klik Skip (7). Outlook starter nu en præsentationsguide, som du kan vælge at følge (8) eller springe over (9).

Din mail er nu færdigkonfigureret.

Kontakter

Hvis du ønsker at se dine kontakter i den indbyggede kontakt app på din Android telefon, skal du gøre følgende:

Åbn menuen øverst i venstre side

Tryk på Indstillinger (tandhjulet) nederst i venstre hjørne

Vælg din mailkonto

Tænd for knappen Gem kontakter

Tryk på Gem på min Android

Bemærk: at du ikke kan redigere eller tilføje kontakter til din mailkonto via den indbyggede Android kontakt app. Dette skal ske via Outlook App (eller Outlook på WTS).

Opdateret d. 22. juni 2021