1. Forside
  2. Mobilenheder
  3. Exchange mail på iPhone

Exchange mail på iPhone

Hvordan sætter jeg mail op på min iPhone (iOS 11)?

Gå i indstillinger, og vælg Adgangskoder & konti.

Tryk Tilføj konto, og vælg derefter Exchange (1).Udfyld formularen med mailadresse og beskrivelse (2).

Klik Næste (3).

Vælg Konfigurer manuelt (4).

Indtast Adgangskode (5) til din mailkonto og klik næste (6).

I Server intastes mail.hosit.dk (7).
Domain udfyldes ikke.
I Brugernavn indtastes din mailadresse (8).

Klik Næste (9)

Vælg nu hvad, der skal synkroniseres (10), og klik Arkiver (11).

Hvis du vælger at synkronisere kontaktpersoner, og der i forvejen er kontaktpersoner på telefonen, vil du blive spurgt, om du vil beholde disse eller slette dem.

Hvis du vælger at beholde dem (12), vil du blive gjort opmærksom på, at du risikerer at få flere af den samme kontaktperson. Du skal derefter bekræfte det.

Hvis du vælger at slette dem (13), vil du blive gjort opmærksom på, at de eksisterende kontakter vil blive fjernet fra telefonen. Du skal derefter bekræfte det.

KONTAKTER
Hvis du ønsker at kontakter, der oprettes på telefonen, også automatisk oprettes på mailkontoen/Outlook, skal den nye mailkonto vælges som standardkonto for Kontakter.

Klik på Indstillinger, og vælg Kontakter. Vælg Standardkonto (14). Under Standardkonto vælges din nye mailkonto (15). Standardkonto for Kontakter er nu valgt.

KALENDER
Hvis du ønsker at kalenderaftaler, der oprettes på telefonen, også automatisk oprettes på mailkontoen/Outlook, skal den nye mailkonto vælges som standardkonto for Kalender.

Klik på Indstillinger, og vælg Kalender. Vælg Standardkonto (16). Under Standardkonto vælges din nye mailkonto (17). Standardkonto for Kontakter er nu valgt.

NB!

Når du har sikret dig, at mailkontoen er sat korrekt op, skal du slette din gamle mailkonto på telefonen. Det gør du i Indstillinger > Adgangskoder & konti, vælg din gamle mailkonto og tryk Slet konto.

Opdateret d. 11. september 2019