1. Forside
  2. Microsoft 365
  3. Cloud – Opsætning af Intune
  1. Forside
  2. Opsætningsguide
  3. Cloud – Opsætning af Intune

Cloud – Opsætning af Intune

Hvordan klargører jeg min Windows computer til Intune?

Forudsætninger:

Hvis du har gemt data på computerens lokale harddisk, dvs. uden for fjernskrivebordet, skal du tage backup af samtlige dokumenter og andet data, inden du følger denne vejledning.

Gå til Start (1) og åbn Indstillinger (2).

Vælg Opdatering og sikkerhed (3).

Vælg Genoprettelse (4) i menuen til venstre. Under Nulstil denne pc vælges Kom i gang (5).

Vælg Fjern alt (6).

Vælg Næste (7).

Vælg Nulstil (8).

Din PC igangsætter nu nulstilling.

Du vil nu blive bedt om at vælge forskellige sprog-, område-, tastatur-, og internetindstillinger, som du plejer ved enhver Windows opsætning.

Acceptér Windows 10-licensaftalen (9).

Vælg Konfigurer til en organisation (10). Klik Næste (11).

Indtast din mailadresse (12). Klik Næste (13).

Indtast herefter din adgangskode til kontoen og klik Næste.

PC’en konfigurer nu din enhed til arbejde. Det kan tage lidt tid.

Vælg om du ønsker at benytte Microsofts aktivitetsoversigt, så dit arbejde er ens på tværs af enheder (14). Vær opmærksom på at det kræver, at du tillader at sende oplysninger til Microsoft.

Vi anbefaler at du vælger Brug ikke online talegenkendelse (15). Klik derefter Acceptér (16).

Den næste del af opsætningen handler om, hvor meget data du vil dele med Microsoft.

Generelt anbefaler vi ikke, at du deler data med Microsoft eller holder det til et minimum, de gange det ikke kan fravælges helt.

Dog kan der være fordele ved at sige Ja (17) til Find min enhed i tilfælde af tyveri.

Hvis du sidder ved en Lenovo PC, vil du blive spurgt om at tilføje din enhed til din Lenovo ID-profil. Vælg Spring over (18).

Vælg Konfigurer pinkode (19).

Indtast din pinkode (20) og indtast den igen efterfølgende for at bekræfte (21).

Bemærk at din pinkode kun kan bestå af tal.
Udover pinkode kan du også benytte fingeraftryk eller FaceID. Dog er talkoden et krav.

Klik OK (22).

Din PC er nu færdigkonfigureret.

Opdateret d. 4. marts 2020