1. Forside
  2. Mail
  3. Check4Spam

Check4Spam

Hvordan whitelister, blacklister og frigiver jeg e-mails i mit spamfilter?

Hvordan fungerer spamfilteret?

Check4Spam spamfilter beskytter din indbakke mod spam og virus.

Alle indkommende e-mails scannes for skadeligt indhold, inden de leveres i din indbakke.

Hvordan frigiver jeg e-mails fra spamfilteret?

Hvis spamfilteret blokerer nogle e-mails, sendes der en spam rapport til din indbakke den efterfølgende dag.

Hvis Check4Spam ved en fejl har blokeret e-mails, kan du frigive dem i spam rapporten ved at klikke på den grønne pil ved den aktuelle mail.

Du behøver dog ikke vente på at du modtager spam rapporten for at frigive en e-mail.

• Gå til dit spamfilter kontrolpanel https://check4spam.dk*
  • Log på med din e-mailadresse og adgangskode som du benytter til din mailkonto.
  • Vælg fanen Karantæne (1)
  • Find den karantæneramte e-mail og klik på pil til venstre (2)
  • E-mail vil nu blive frigivet og fremsendt til din indbakke i løbet af få sekunder.

*Kontakt os hvis du ikke får lov at logge på.

Hvordan whitelister jeg en e-mailadresse i spamfilteret?

• Vælg fanebladet Konfiguration (1) i spamfilter kontrolpanelet.
  • Vælg Whitelist i menuen (2)
  • Indtast e-mailadresse der ønskes whitelistet (3) og klik på Tilføj adressen (4)
  • Herefter vil e-mailadressen være på listen over adresser der er whitelistet (5)

Hvordan blacklister jeg en e-mailadresse i spamfilteret?

• Vælg fanebladet Konfiguration (1) i spamfilter kontrolpanelet.
  • Vælg Blacklist i menuen (2)
  • Indtast e-mailadresse der ønskes blacklistet (3) og klik på Tilføj adressen (4)
  • Herefter vil e-mailadressen være på listen over adresser der er blacklistet (5)
Opdateret d. 28. september 2020