1. Forside
  2. Mail
  3. Ændre visning af meddelelser i Outlook

Ændre visning af meddelelser i Outlook

Hvordan ændrer jeg måden mine mails vises på i Outlook?

Åbn Outlook (1).

Vælg fanebladet View (2). Her har du forskellige valgmuligheder.

• Sæt flueben i Show as Conversations (3) for at gruppere alle meddelelser tilhørende samme samtale/mailkorrespondance. Under Conversation Settings (4) kan du ændre indstillinger for visning af samtaler.
  • Under Message Preview (5) kan du ændre hvor mange linjer af meddelelsen, der skal vises i oversigten.
  • Under Reading Pane (6) kan du ændre visningen af din meddelelsesoversigt.

Relaterede vejledninger

Opdateret d. 11. september 2019