1. Forside
  2. Mail
  3. Ændre layout i Outlook

Ændre layout i Outlook

Hvordan tilpasser jeg layoutet i min Outlook?

Åbn Outlook (1).

Vælg fanebladet Filer (2).

Vælg Indstillinger (3) i venstre menu.

Under Tilpas din kopi af Microsoft Office (4) har du forskellige muligheder.

• Under Office-baggrund (5) kan du ændre symbolerne i Outlook-baggrunden.
  • Under Office-tema (6) kan du ændre farvetemaet i Outlook.

Husk at sætte flueben i Brug altid disse værdier, uanset om der er logget på Office (7), hvis du ønsker dine ændringer skal være gældende uanset om du er logget ind eller ej.

Afslut ved at klikke OK (8). Du vil nu blive bedt om at genstarte Outlook, hvorefter ændringerne vil være trådt i kraft.

Relaterede vejledninger

Opdateret d. 1. juli 2019