1. Forside
  2. Fjernskrivebord
  3. Adgang til Remote Desktop fra iPad med 2 faktor

Adgang til Remote Desktop fra iPad med 2 faktor

Hvordan får jeg adgang til Windows Terminal Server fra min iPad via login portalen?

Bemærk!

Denne vejledningen er udelukkende til dem, der abonnerer på 2 faktor sikring via loginportalen access.hosit.dk

NB:

Hvis du allerede har opsat dette tidligere, så kan du springe videre til afsnittet Sådan logger du på server.

Førstegangsopsætning

Bemærk, du skal have installeret programmerne Microsoft Remote Desktop (1) og Sonicwall Mobile Connect (2).

Start SonicWall Mobile Connect. Vælg Add Connection (3) > Create a new connection (4).

Indtast Navn (5): Hosting
Indtast Server (6): access.hosit.dk

Tryk Next (7).

Indtast Username (8): dit SAMAccountName (dette kan oplyses af Support-IT).

Tryk Save (9).

Vælg Allow (10).

Du er nu færdig med at konfigurere SonicWall Mobile Connect og du kan lukke programmet.

Sådan logger du på fjernskrivebordet

Start SonicWall Mobile Connect fra din iPads skrivebord.

Tryk nu på knappen VPN.

Indtast Password (11): din adgangskode til fjernskrivebordet.

Tryk på Login (12).

Du modtager nu en engangskode på SMS, som du skal indtaste (13).

Tryk herefter på Login (14).

Tryk på genvejen til serveren WTS-XXX (15).

Første gang du logger på vil du se følgende advarsel. Sæt flueben i Spørg mig ikke om forbindelse til denne computer (16). Klik derefter Opret forbindelse (17).

Indtast din mailadresse (18) og adgangskode (19) og log på.

Tip:
Du kan ændre musefunktionen fra cursor til fingertryk.

Dette gør du ved at klikke på menu-symbolet øverst på skærmen (20).

Vælg herefter Tryk på (21).

Opdateret d. 30. oktober 2019