1. Home
  2. Mail
  3. Check4Spam

Check4Spam

Hvordan whitelister, blacklister og frigiver jeg e-mails i mit spamfilter?

Hvordan fungerer spamfilteret?

Check4Spam spamfilter beskytter din indbakke mod spam og virus.

All incoming emails are scanned for malicious content before being delivered to your inbox.

Hvordan frigiver jeg e-mails fra spamfilteret?

Hvis spamfilteret blokerer nogle e-mails, sendes der en spam rapport til din indbakke den efterfølgende dag.

Hvis Check4Spam ved en fejl har blokeret e-mails, kan du frigive dem i spam rapporten ved at klikke på den grønne pil ved den aktuelle mail.

Du behøver dog ikke vente på at du modtager spam rapporten for at frigive en e-mail.

• Gå til dit spamfilter kontrolpanel https://check4spam.dk*
  • Log på med din e-mailadresse og adgangskode som du benytter til din mailkonto.
  • Vælg fanen Karantæne (1)
  • Find den karantæneramte e-mail og klik på pil til venstre (2)
  • E-mail vil nu blive frigivet og fremsendt til din indbakke i løbet af få sekunder.

*Kontakt os hvis du ikke får lov at logge på.

Hvordan whitelister jeg en e-mailadresse i spamfilteret?

• Select the tab Configuration (1) i spamfilter kontrolpanelet.
  • Select Whitelist i menuen (2)
  • Indtast e-mailadresse der ønskes whitelistet (3) og klik på Tilføj adressen (4)
  • Herefter vil e-mailadressen være på listen over adresser der er whitelistet (5)

Hvordan blacklister jeg en e-mailadresse i spamfilteret?

• Select the tab Configuration (1) i spamfilter kontrolpanelet.
  • Select Blacklist i menuen (2)
  • Indtast e-mailadresse der ønskes blacklistet (3) og klik på Tilføj adressen (4)
  • Herefter vil e-mailadressen være på listen over adresser der er blacklistet (5)
Updated on 28. September 2020