1. Forside
  2. Mobilenheder
  3. Teams på Android enhed
  1. Forside
  2. Microsoft 365
  3. Teams på Android enhed

Teams på Android enhed

Hvordan opsætter jeg Microsoft Teams på min Android telefon?

Adgang til firmadata

Benytter din virksomhed Intune som sikkerhedsforanstaltning, skal du installere Firmaportalen for at få adgang til firmadata (herunder Teams).

Følg vejledningen: Opsætning af Firmaportal (Android)

Gå i Google Play eller der hvor du plejer at hente dine apps. Hent Microsoft Teams.

Åbn Microsoft Teams app som nu er downloaded til din telefon.

Indtast din mailadresse (1)

Tryk Log på (2)

Indtast herefter din adgangskode.

Tryk Forstået (3)

Du er nu logget på Teams og kan anvende dets funktioner og tilgå firmadata.

Opdateret d. 1. juli 2021