1. Forside
  2. Mobilenheder
  3. Fjern konto fra iPhone

Fjern konto fra iPhone

Hvordan sletter jeg min mailkonto på min iPhone (iOS 13.6)?

Bemærk:

Du skal sikre at du har taget kopi af dine kalender, noter og kontaktpersoner gemt via din mailkonto, da de ellers bliver fjernet fra din mobiltelefon, når du fjerner din mailkonto.

Gå i Indstillinger, og vælg Mail.

Gå ind under den konto du vil slette.

Tryk på Slet konto (1)

iPhone vil nu gøre opmærksom på at kontakter slettes fra telefonen (Vær sikker på at du har din kalender, noter og kontaktpersoner lagret et andet sted da de forsvinder fra telefonen og ikke kan genskabes).
Tryk på Slet fra min iPhone (2)

Herefter kan der gå noget tid før kontoen er blevet fjernet. Afvent dette.

Opdateret d. 5. marts 2021