1. Forside
  2. Mail
  3. Opret autosvar på anden postkasse

Opret autosvar på anden postkasse

Hvordan opretter jeg autosvar på en anden brugers – eller en butiks postkasse?

Gå ind på https://mail.hosit.dk og indtast dine loginoplysninger:

Din Mailadresse (1)
Din Adgangskode (2)

Klik Log på (3).

Hvis du har en Microsoft mail, skal du logge på på følgende måde:
  1. Gå ind på https://outlook.office.com.
  2. Indtast din mail, og tryk Næste.
  3. Indtast din adgangskode, og tryk Log på.

Klik på brugerikonet øverst i højre hjørne (4), og vælg Åbn en anden postkasse… (5).

Indtast mailadressen på den postkasse du vil åbne (6) og klik Åbn (7).

Postkassen åbner nu i en ny fane. Klik på ikonet for indstillinger øverst i højre hjørne (8) og vælg Autosvar (9).

Skriv autosvaret til både interne (10) og eksterne (11) afsendere. Afslut ved at klikke OK (12).

Luk derefter postkassens fane ned.

Opdateret d. 9. oktober 2019